Read Eleanor i Park by Rainbow Rowell Free Online


Ebook Eleanor i Park by Rainbow Rowell read! Book Title: Eleanor i Park
The author of the book: Rainbow Rowell
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 432 KB
Edition: Znanje, Zagreb
Date of issue: July 1st 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Eleanor i Park:

Eleanor… Crvena kosa, neobična odjeća. Ona koja stoji iza njega sve dok se on ne okrene. Ona koja leži pokraj njega sve dok se on ne probudi. Ona, u usporedbi s kojom se sve druge čine dosadnima i plitkima i nikada dovoljno dobrima.
Park… Zna da će joj se pjesma svidjeti i prije nego što je odsvira. Smije se njezinim šalama i prije nego što ih uopće ispriča do kraja. Postoji mjesto na njegovim grudima, mrvicu ispod grla, koje je njoj neodoljivo.
Eleanor i Park je priča o dvoje neprilagođenih tinejdžera koji su dovoljno pametni da znaju kako prva ljubav gotovo nikada ne potraje, ali dovoljno hrabri i očajni da barem pokušaju.

„Eleanor i Park podsjetili su me na to kako je biti mlad i zaljubljen, ne samo u djevojku, nego i u knjigu.“ John Green, autor bestselera Greška u našim zvijezdama

Read Ebooks by Rainbow RowellRead information about the author

Ebook Eleanor i Park read Online! Rainbow Rowell writes books. Sometimes she writes about adults (ATTACHMENTS and LANDLINE). Sometimes she writes about teenagers (ELEANOR & PARK and FANGIRL). But she always writes about people who talk a lot. And people who feel like they're screwing up. And people who fall in love.

When she's not writing, Rainbow is reading comic books, planning Disney World trips and arguing about things that don't really matter in the big scheme of things.

She lives in Nebraska with her husband and two sons.

More at rainbowrowell.com.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Eleanor i Park
Read EBOOK Eleanor i Park by Rainbow Rowell Online free

Download PDF: eleanor-i-park.pdf Eleanor i Park PDF